Wat we doen

POH-GGZ werving en selectie

Een geschikte POH-GGZ/Somatiek kandidaat selecteren is een​ tijdrovend proces. Omdat we een kleine onderneming zijn kunnen we voor een heel aantrekkelijk tarief het werven én selecteren van POH-GGZ/Somatiek kandidaten voor uw praktijk verzorgen. U kiest vervolgens zelf de POH-GGZ/Somatiek kandidaat die het beste bij uw team en praktijk past.

Hoewel het functieprofiel van de POH-GGZ vastligt is er een grote verscheidenheid aan achtergrond en vooropleiding van de kandidaten. Het zoeken en selecteren van bekwame kandidaten is daarom een tijdrovend karwei. Stapels CV’s doornemen, communicatie heen en weer, tijd die u liever anders besteed. POH-GGZ select neemt dit proces professioneel uit handen om de huisarts te ontzorgen. Voor een aantrekkelijk tarief leveren wij 3 (of meerdere) bekwame POH-GZ/ Somatiek kandidaten die voldoen aan het functieprofiel en de voorkeuren die u heeft (opleidingsniveau, m/v, senior/junior, enz). U kiest de POH-GGZ/ Somatiek kandidaat die het beste bij de praktijk en het team past. Geen hoge kosten en geen verloren uren aan een tijdrovende selectieproces.

We komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze

STAP 1

  • Inventarisatie gesprek en opmaak functieprofiel van de POH-GGZ/ Somatiek

STAP 2

  • Levering bekwame POH-GGZ/ Somatiek kandidaten.

 

Tarieven

Ons tarief? Eenvoudig. Wij rekenen een heel aantrekkelijk vast tarief. Ons tarief is minder dan de helft van grote ondernemingen die detacheren in de zorg. Dit is mogelijk omdat we een kleine onderneming zijn. Daarbij hanteren we korte lijntjes en staan we dicht bij het werkveld. Specialistisch voor een aantrekkelijk tarief.

Wij houden van een persoonlijke en zorgvuldige benadering. Daarom communiceren we helder en open. Zowel naar de huisarts als naar de kandidaten. Het proces herhaalt zich tot er een geschikte POH-GGZ/ Somatiek kandidaat is gevonden. Indien de kandidaat uit eigen beweging in de eerste 3 maanden stopt met zijn werkzaamheden herhalen wij onze bemiddeling kosteloos.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden of meer weten? Neem gerust contact op.